14 Aralık 2012 Cuma

HAYAT


Bu konuyu seçmemde bir kaç neden etkili oldu. Hayat ucu açık bir kavram her bir birey hayatı ifade etmek için başka bir kelime kullanabilir. Herkesin hayatı kendi dünyasında farklıdır. Yaşadıklarımız, isteklerimiz, hayallerimiz vb. bazı şeylerde ortaktır. Aynı hisleri farklı zamanlarda yaşarız. Ama hayat hepimiz için yaşamaktır.

Aynı zamanda hayat akıp gitmektedir. Biz istesekte istemesekte, memnun olsakta olmasakta zaman geçiyor ve hayat herkes için yaşanıyor. Akıp gittiği düşüncesi böyle bir çalışma yapmama sebep oldu sanırım.

Hayatı anlatmak için kullandığım kelimeler :hayat  özgürlük, nefes, oksijen, ülke, tarih, geçmiş, gelecek, şimdi, mutluluk, hüzün, sevgi, aşk, paylaşmak, arkadaşlık, dostluk, azim , başarı, barış, savaş, ölüm, nefret, millet, ırk, heyecan, aksiyon, adrenalin, hissetmek, nirvana, çocuk, kalp, renk, coşku, sevinç, kargüneş, yağmur, cesaret, tutku, hırs, zaman, sonsuz, hayal, gece, kötü. Çok daha fazlası veya çok daha farklısı olabilirdi ama hayat konulu kelime bulutuma en uygun olacağını düşündüğüm şahsi fikirlerim bunlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder